MUZICA POPULARA


prof. Grosu Constantin Romeo

Obiectivele prioritare cercului de muzica sunt de a cuprinde si a atrage un numar cât mai mare de copii din scolile si liceele municipiului, cât si din comunele învecinate, pentru petrecerea timpului liber într-un mod placut si util, instructiv-educativ, dezvoltarea capacitatilor interpretative vocale si instrumentale. P astrarea cântecului, dansului si portului popular din Bucovina.

 

Lectii (repertorii) online 2020 ... detalii

 

 

Spectacol sustinut de elevii cercurilor de muzica cu ocazia zilei de 1 Iunie

 

 

 

Spectacol folcloric

 

 

 

Fotografii realizate in seara zilei de 06.12.2016,cu ocazia aprinderii luminilor festive de Sarbatori

 

........................................................................................................................................................................................

 

Ansamblul folcloric "Raraul" al Clubului copiilor Campulung Moldovenesc,condus de profesorul Nita Barsa,a participat in perioada 27 - 30 august 2013 la Festivalul international de folclor pentru copii si tineret "Catalina" , de la Iasi,unde a obtinut Trofeul Festivalului.Pe langa trofeul cucerit a obtinut si premii speciale (locul I) si premii ale TVR Iasi cu solistii Laura Erhan (vocal) si Peiu Ionut (trompeta).

In luna decembrie 2013,ca urmare a rezultatelor obtinute,Ansamblul folcloric,formatia de trompete,formatia de dansuri populare si solistii vocali si instrumentistii su fost invitati in cadrul emisiunii "Cantec si poveste",emisiune difuzata pe TVR Iasi si TVR3. Detalii foto aici.

......................................................................................................................................................................................

Rezultate 2013 -2014

Concursuri judetene: 1 loc I,  

Concursuri interjudetene: 3 loc I,  1 loc III

Rezultate 2012-2013

Concursuri judetene: 1 loc I, 1 loc II.
Concursuri interjudetene: 1 loc I, 1 loc II.

Rezultate 2009 2010 : - concursuri judetene : 1 loc I;

 

 

Back